2014-10-02

Mevlana Değişim Programı

Bilindiği gibi Üniversitemiz Mevlana Değişim Programı, yurt içinde eğitim veren Yüksek Öğretim Kurumları ile yurt dışında eğitim veren Yüksek Öğretim Kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimini mümkün kılan bir programdır.

Mevlana Ofisi, Mevlana Değişim Programında ikili ilişkiler yapabilmek için sürdürülebilirlik açısından yurt içi ve yurt dışı üniversitelerde birbirlerini tanıyan öğretim üyeleri aracılığıyla başlatılması ve sürdürülmesi daha verimli olmaktadır. Bu nedenle, öğretim elemanlarının ikili ilişki yapılabilecek kendi alanları ile ilgili diğer üniversitelerden kişisel tanıdığı meslektaşlarının vasıtasıyla işlemlerin sürdürülmesinde yarar görülmektedir.

Bu maksatla potansiyel partner üniversitelerden Mevlana Ofisimize sunacağınız iletişim bilgileri ile ofisimiz, ilgili yazışmalarda yardımcı olacaktır.

Mevlana Programının ayrıntıları ile ilgili İngilizce ve Türkçe bilgilerden oluşan kitapçığa ulaşmak için tıklayınız.

Mevlana Programı ile ilgili sunuya ulaşmak için tıklayınız