2022-10-27

Koordinatörlüğümüzde Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme Takvimi kapsamında, İdari Süreçlerden Sorumlu Takım Liderleri Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI, Bilgi İşlem Daire Başkanı Evren KÖKSAL, Proje Ofisi Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Duygu DOĞAN, Birim Kalite Elçisi Nurcan YURTTAŞ DURAK ve idari personel Narin TAŞKIRAN’ın katılımıyla birim iç değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Koordinatörlüğümüz İdari Süreçleri İç Değerlendirme kriterlerine göre incelenerek değerlendirme notları tartışıldı.

Kaliteyi kurum kültürü haline getirmeye çalışan bir üniversite olarak gerçekleştirilen toplantıda, kaliteye uygun tetkik planlanması, uygulanması, raporlanması, Kalite Yönetim Sisteminin sürekliliğine katkı sağlanması ve pratik çalışmaların yapılmasına yönelik bilgilendirmeler yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu.