2022-11-14

Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme Ziyaretleri Kapsamında Kalite ve Akreditasyon Görüşmeleri Gerçekleştirildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2022 Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme Programı kapsamında Birimimiz Proje Ofisi Koordinatörlüğüne ziyarette bulunuldu.

Üniversitemiz, YÖKAK  Dış Değerlendiricileri tarafından değerlendirilmeye alınacak olması sebebiyle; Dış Değerlendirme öncesinde Koordinatörlüğümüzün sürece hazır olup olmadığının yerinde izlenmesi amacıyla Ana Faaliyetlerden Sorumlu Takım Liderleri Öğr.Gör.Dr. Berna TEZ, Arş.Gör.Dr. Yeşim ÇAĞLAR, Proje Ofisi Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Duygu DOĞAN, Birim Kalite Elçisi Nurcan YURTTAŞ DURAK ve idari personel Narin TAŞKIRAN’ın katılımıyla Birim Dış Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Koordinatörlüğümüz Ana Faaliyetleri Dış Değerlendirme kriterlerine göre incelenerek Koordinatörlüğümüz internet sayfasındaki güncellemeler ve kalite çalışmalarına ilişkin birimimizde yapılan faaliyetler gözlemlenmiştir.

Kaliteyi kurum kültürü haline getirmeye çalışan bir üniversite olarak gerçekleştirilen toplantıda, kaliteye uygun tetkik planlanması, uygulanması, raporlanması, Kalite Yönetim Sisteminin sürekliliğine katkı sağlanması ve pratik çalışmaların yapılmasına yönelik bilgilendirmeler yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu.